KURSUSOPHOLD I JYLLAND
Afhold kursus på Bjerget i Thy med moderne faciliteter

Møde- og konferencepakker

Vi har møde-og konferencepakker stor som små!

I kan booke en af vores eksisterende pakker, ellers giv os et kald, så skræddersyer vi efter jeres behov.

Til alle vores pakker indgår et passende lokale med AV-udstyr, trådløst internet og projektor

KURSUSOPHOLD

Kursusophold i Thy (Nordjylland)

Skal der være højt til himlen og plads til en god vandretur i den nordjyske natur, skal du lægge dit kursusophold hos Thy Event og Naturcenter. Det er en tidligere efterskole, som er bygget til undervisning – og kan rumme alt fra klasserumsundervisning til arrangementer med op til 800 personer.

Både indenfor og ude. Book en samlet pakke med lokale, forplejning og overnatning i dag, og vær sikker på succes med dit næste kursus.

Alt i moderne kursuslokaler

På Thy Event og Naturcenter finder du masser af gode, velindrettede kursuslokaler med alt i moderne præsentationsfaciliteter og trådløst WiFi-netværk over hele grunden. Så er du sikker på, at du ikke går ned på udstyr, når du skal holde dit kursus.

Er der brug for det, kan du også leje vores store gymnastiksal inkl. scene med lys og lyd. Så kan du holde f.eks. kickoff dag for firmaets næste store projekt. Eller skabe en kursusdag som ender med et event, dine kursister sent vil glemme. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud.

Teambuilding i Nordjylland, refleksion og lange kursusdage

Et kursus er ikke nødvendigvis et, hvor kursisterne sidder med numsen på stolen hele dagen. Men er det, hvad der er behov for, kan vi sagtens klare det. Stedet var tidligere en efterskole. Så vores kursuslokaler er gearet til undervisning.

Er der brug for mere plads til f.eks. teambuilding events eller større forsamlinger, kan vi også rumme det. Både inden- og udendørs.

Og skal der være plads til refleksion, meditation eller noget andet mere spirituelt, har vi masser af natur omkring os, der er velegnet til det.

Endelig kan vi også klare de lange kursusdage, hvor I fortsætter til sent. Eller afslutter kursusdagen med socialt samvær(d) og mere hyggelige aktiviteter om aftenen.

Teambuilding med overnatning i Jylland

Strækker dit kursusophold sig over flere dage? Eller har kursisterne brug for overnatning før eller efter kurset? Så har vi 33 værelser med plads til 66 overnattende personer. Vores teambuilding med overnatning i skønne jylland er super populært.

Vi kan naturligvis også stå for al forplejning gennem hele dagen. Lige fra en god, solid morgenmad at starte kursusdagen på over dagens måltider og til lækre snacks og kaffe, te og kolde drikkevarer i løbet af kursusdagen.

Skal kurset rundes af med en god middag, kan den indtages i vores restaurant – og så kan I slutte dagen af med en hyggestund. Enten i vores lækre loungeområder eller udenfor omkring bålet.

Book dit kursusophold på Thy Event og Naturcenter i dag

Lyder det som de perfekte rammer for dit næste kursus?

Så book dit kursusophold allerede i dag. Vi er blevet en populær kursusdestination i det nordjyske. Så i ”kursussæsonen” kan det godt være svært at finde ledig plads i vores kalender. Så jo før, jo bedre.

Udfyld formularen med dine ønskede kursusdage, varighed og øvrige ønsker til arrangementet. Så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud på dit kursus.