MAD UD AF HUSET I THY

Mad ud af huset

Mad ud af huset til fester og events i Thy, Thisted og Mors

Skal du bruge mad ud af huset til din fest, eller har du brug for forplejning til et event i Thy, Thisted, Morsø eller omegn? Så bestil maden hos os, og få den leveret lige til døren på det aftalte tidspunkt til den aftalte pris. Ring i dag, sammensæt din egen menu, og giv dine gæster den bedste madoplevelse.

Bor du i Thy, Thisted, Morsø eller i de nærliggende områder? Og skal du holde fødselsdag, barnedåb, konfirmation, bryllup, studenterfest eller måske holde nytårsaften for familie og venner?

Så er det oplagt at bestille menuen som mad ud af huset fra Thy Event og Naturcenter. Her kan du få alt lige fra smørrebrød eller pålægskage til den hyggelige frokost over en lækker julefrokost- eller nytårsmenu og til maden til alle de store livets fester, som du inviterer til.

Festmad leveret lige til døren over hele Thy, Thisted og Morsø

Med madlavningen lagt i kyndige hænder hos vores dygtige kokke og smørrebrødsjomfruer. får du både mere tid og mere overskud til dine gæster. For når du ikke skal stå i køkkenet for andet end at tage imod og bære maden ind, får du oplevet meget mere af den begivenhed, som maden skal bruges til. Samt snakket meget mere med gæsterne.

For alt hvad du skal gøre, når du bestiller mad ud af huset fra os, er at lukke døren op, når vi banker på. Så er det bare at sætte maden på bordet, sige velbekomme til gæsterne, sætte dig til bords og hygge dig med gæsterne.

Vi kommer til tiden hver gang. For vi ved, hvor vigtig en rolle maden spiller ved ethvert selskab. Både de store højtidelige i lejede lokaler, og den lille hyggelige sammenkomst derhjemme.

Så er det kun opvasken, du står med bagefter – og den kan nok få lov at stå, til gæsterne er gået.

MENU

Sammensæt og bestil din helt egen menu

Sådan set er der ikke det arrangement eller den fest, vi ikke kan levere mad til. Med over 10 års erfaring har vi prøvet det meste. Derfor kan vi både lave maden, så den smager, og rådgive dig om, hvilken mad du skal vælge.

Blandt de mest populære menuer er vores egen, unikke helstegte gris, som tilberedes på en helt særlig måde. Samt vores Byg Selv buffet, som du kan sammensætte præcis, som du har lyst til.

Derudover kan du vælge mellem bl.a.:

Så bestil online med det samme, eller ring på tlf. 29 42 01 02, og få en snak om netop den menu, du skal bruge til din fest eller dit event i Thy, Thisted, Mors eller omegn.

Så skal gæsterne nok huske dit arrangement. For oftest er det maden, vi husker de fester og andre anledninger for, som vi samles til.

Velbekomme!