Overnatning i Thy (Nordjylland)

Når I holder ferie i Thy, holder I samtidig ferie ved Vesterhavet, Vejlerne, surferparadiset Cold Hawaii, og meget mere. Vores Hostel ligger placeret lige midt i det hele, imellem Thisted, Hanstholm og Fjerritslev. 

Billig overnatning i Nordjylland – lej et værelse fra blot 395 kr. pr. nat

På Bjerget i Thy finder du vores Hostel. Det er et moderne Hostel, istandsat og med alle de moderne og nødvendige faciliteter. Det er bygget på det tidligere Bjerget Efterskole, som nu er lukket.

Vi købte efterskolen i juni 2020 og har siden moderniseret, opgraderet og optimeret. Alt sammen for at kunne give dig, din familie, dine kollegaer m.m. den bedste og billigste overnatning i Thy og (måske) resten af Nordjylland.

Previous slide
Next slide

Hostel i Thy i Nordjylland

Hos Thy Event & Naturcenter er der mulighed for overnatning på vores hyggelige hostel. På Bjerget i Thy mellem Thisted, Hanstholm og Fjerritslev finder du os. Tilbage i juni 2020 overtog vi den tidligere Bjerget Efterskole, som vi har moderniseret, opgraderet og optimeret.

Vores hostel byder på 33 værelser fordelt på fem huse. Alle husene er indrettet med fælles stuer, som indbyder til hyggelige stunder med familien og de øvrige gæster. Book en overnatning hos os, og oplev den vilde, men super skønne natur omkring Bjerget og i Thy. I skal ikke bevæge jer ret langt væk fra Bjerget, før de første store oplevelser viser sig – det garanterer vi!

Lej et billigt værelse fra 395 kr.

Billig overnatning Thy

Om du besøger Thy for at opleve den vilde og smukke natur, skal arbejde, til fest eller noget helt tredje, kan du altid leje et værelse hos os. På vores hostel tilbyder vi billig værelsesudlejning i Thys hyggelige og rolige omgivelser midt i den skønne natur. Værelserne er gode, moderne, praktiske og indeholder de faciliteter, som et værelse til overnatning bør indeholde.

Booker I overnatning hos Thy Event & Naturcenter, kan I derudover tilkøbe en lækker morgenmadsbuffet, madpakke/middagsmad samt aftensmad. Derudover kan I frit benytte vores store sportshal, hvor der blandt andet er fitnessudstyr, gymnastikudstyr, boards, 11 m høj klatrevæg, bolde og meget mere.

Lej et værelse hos Thy Event & Naturcenter og oplev Thy, præcis som I ønsker. Hos Thy Event & Naturcenter kan I helt selv sammensætte jeres ferie med nogle af de mange oplevelser, som Thy har at byde på. Såfremt I har spørgsmål til overnatning og vores faciliteter, er I altid velkommen til at kontakte os på tlf. 29 42 01 02. eller via mail: kontakt@thynatur.dk

Ferie og overnatning ved Vesterhavet 

Når du og familien holder ferie i Thy, holder I ferie ved Vesterhavet – her er højt til himlen og plads til alle. Hos Thy Event & Naturcenter findes de mest fantastiske oplevelser og den smukkeste natur. 

Vores hostel er placeret tæt ved vejlerne og surfer paradiset Cold Hawaii i Klitmøller, som kan besøges uanset årstid. Hvad enten du foretrækker surfing eller vandreture, er Thy med garanti et besøg værd. Hvem ønsker ikke overnatning ved Vesterhavet i den skønneste natur?

Previous slide
Next slide

Midt i Thy - tæt på Thisted

Vi bor på Bjerget i Thy. For os er det Thy’s centrum. Placeret midt imellem Thisted, Hanstholm og Fjerritslev, finder du de mest fantastiske oplevelser, uanset om du kører mod nord, syd, øst eller vest. Når du har base hos os, er der ikke langt ud til de store smukke oplevelser i Thy, på Mors og omkring Fjerritslev. 

Bor du på vores Hostel på Bjerget er alle de fantastiske oplevelser i Thy, på Mors og omkring Fjerritslev indenfor gå, cykle og køre afstand. 

Se nogle af alle oplevelserne under Oplev Thy!