HYGGELGE FESTLOKALER I THY - NORDJYLLAND

Selskabslokale med lækker mad

Mangler du et festlokale til din næste fest? Hos Thy Event & Naturcenter har vi selskabslokaler til enhver fest. Vi har istandsat og moderniseret den tidligere Bjerget Efterskole, hvorfor vi har mange lokaler, hvor du kan holde din fest, kursus eller arrangement. 

Holder du din næste fest i vores selskabslokaler, kan du trygt læne dig tilbage og overlade det praktiske til hos. Hos Thy Event & Naturcenter sørger for alt lige fra velkomstdrinks til natmad – og vi tager også opvasken med et smil. Vi har alle faciliteterne, som sikrer, at din fest bliver en succes. 

Vi har et topprofessionelt køkken, som dagligt laver og leverer mad i Nordjylland. Vi har en moderne festsal og yderligere tre selskabslokaler, og vi kan derfor afholde arrangementer med op til 1000 personer. Endvidere kan vi tilbyde overnatning til 66 sovende gæster med tilhørende gratis parkering. 

Hos Thy Event & Naturcenter skræddersyer vi din fest, således den bliver præcis, som du ønsker. Har du specielle ønsker og krav, vil vi gøre vores bedste for at imødekomme disse.

Festlokaler i Thy (Thisted)

Nyd din fest i vores hyggelige lokaler og festsale. Med fire skønne festlokaler i forskellige størrelser, kan vi holde både intime og store selskaber. Vi tilbyder festlokaler til blandt andet:

  • Bryllupper 

  • Konfirmationer

  • Barnedåb

  • Firmafester

  • Fødselsdage 

  • Osv.

Vores festlokaler er moderniseret og indrettet i lyse farver, som du selv har mulighed for at pynte op, præcis som du ønsker. I vores store festsal kan vi afholde arrangementer med plads til hele 800 personer. Her er højt til loftet, borde og stole samt mulighed for opstille en scene med lys og musik.

Skal du afholde en mindre fest eller arrangement, kan vi tilbyde et mindre festlokale med plads til 200 personer. Endvidere har vi en konferencesal med plads til 60 personer. 

FESTSALEN:

Vores store festsal er også vores nyeste sal. Der må holdes arrangementer med op til 800 personer. Der er højt til loftet, mulighed for scene med lys, borde og stole til 800 personer og god ventilation.

Den Gl. Halmlade

Vores lille festsal må rumme op til 200 personer. Dette er vores mest populære sal, da størrelsen passer til de fleste arrangementer.

Bulbjerg

Bulbjerg har plads til 60-70 personer.

Troldsting

Troldsting har plads til 60-70 personer.

Restaurant

Restauranten har plads til 100 personer.

Den store hal

Den store hal har plads til 800 personer.

Selskabslokale og fest med overnatning i Nordjylland

Mangler du festlokaler med overnatning i Thy, Nordjylland? Hos Thy Event & Naturcenter er der ingen grund til bekymring. Udover fire skønne festlokaler kan vi også tilbyde overnatning til dine gæster. Vi har 33 værelser med fine faciliteter og med plads til to personer på hvert værelse. Alt i alt kan vi altså tilbyde overnatning til 66 personer. 

Festlokaler i Thy nær Thisted

Vælger du at afholde din fest hos Thy Event & Naturcenter, kan du derfor roligt invitere venner og familie, som kommer langvejs fra. Holder du festen hjemme hos dig selv, på en kro eller noget andet, kan du stadig lade dine gæster overnatte hos os. 

Såfremt du har spørgsmål til festarrangementer med overnatning eller til vores øvrige faciliteter og tilbud som eksempelvis mad ud af huset, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 29 42 01 02 eller via mail: kontakt@thynatur.dk