OPLEV THORUP STRAND RØGERI!

Toftholmvej 43, 9690 Fjerritslev

10,6 km

EN ÆGTE FISKERFAMILIE

Thorupstrand Røgeri er mere end blot røgvarer, fersk fisk og delikatesser. Det er også historien om tre søskende, som er opvokset i en rigtig fiskerfamilie i Thorupstrand og drevet af en passion for lokale råvarer, bæredygtigt fiskeri og den personlige kontakt med kunderne.

Thorupstrand Røgeri blev stiftet i 2015 af de tre søskende Lisbeth, Jesper og Bo Olsen. De to brødre startede som helt unge med at tage på havet med deres far, og nu sejler de ud som selvstændige med båden HM 94 og fanger friske fisk til røgeriet. Lisbeth står for forarbejdning og salg af produkterne og nyder at møde kunderne ansigt til ansigt.

Røgeriet tilbyder et stort og varieret udvalg af fersk fisk, kold- og varmrøgede fisk og i sæsonen; stenbider- og torskerogn. Røgeriet tilbyder også hjemmelavede lækkerier som rejesalat, varmrøget laksesalat, fiskefrikadeller lavet på torskefars og meget mere. I perioder vil der også være røget lange, sej, ising, kulmule og hvad der ellers fanges på havet.

Hver dag, hele året rundt – når det vindblæste Vesterhav tillader det – stævner Jesper og Bo ud for at fange fisk. Nogle af dem ender samme dag på Thorupstrand Røgeri.

Den gode smag – direkte fra havet…

Kilde: roegeri.dk